Bungalowpark

Rustiek bungalowpark. Rust, Ruimte en alles binnen handbereik

Groenpark Simpelveld ligt centraal in het Zuid-Limburgse heuvelland en vormt uw ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Nederland, België of Duitsland. De ongedwongen sfeer, de persoonlijke en hartelijke ontvangst door de receptie en het authentieke karakter van het park, maakt dat families hier heel vaak terugkeren.

3240

Ook op het park zelf hoeft u zich trouwens geen moment te vervelen. Groenpark Simpelveld beschikt over een gezellige brasserie en een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt tafelen en lekker van de zon kunt genieten op het aangename buitenterras. Verder is er op het park een wasserette en worden er skelters en gezelschapsspelen verhuurd, terwijl het Natuurtransferium voor onze deur U graag voorziet van fietsen en andere vervoers- middelen. Het team van de receptie staat u graag terzijde met uitgebreide documentatie en advies voor uitstapjes in de regio.

stoomtrein

Van skiën tot een theaterbezoek. Van een dagje kuren in Thermae 2000 tot een stoomtreinrit over de Miljoenenlijn. Of misschien pakt u liever een terrasje in het sfeervolle Maastricht? De mogelijkheden zijn onbegrensd. stoomtrein

Voor de kleinste gasten is er van alles te beleven in het park. Zoals de sportvelden en verschillende speeltuinen of de 18 holes midgetgolfbaan en ons actieve recreatieteam dat tal van leuke activiteiten organiseert tijdens schoolvakanties. Zeer populair is ook de kinderopvangmiddag tijdens de schoolvakanties waardoor de ouders een heerlijk middagje samen eropuit kunnen trekken.